Żółtka ubić z masłem i ksylitolem. Dodać twaróg i zblendować na gładką masę. Następnie dodać proszek budyniowy i wymieszać. Białka ubić ze szczyptą soli. Pianę wymieszać delikatnie z masą serową. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i piec około godzinę. Gdy sernik się upiecze nie wyjmować go jeszcze z piekarnika i lekko ostudzić otwierając drzwiczki. Czekoladę rozpuścić z odrobiną mleka. Schłodzony sernik posmarować polewą i udekorować malinami. Schłodzić w lodówce.
Kontakt:
- 539 179 756
Chrystyna Siwak
OPINIA PACJENTA: Miałam wątpliwości, czy wizyta u dietetyka ma sens......., ale teraz wiem, że to była bardzo dobra decyzja!!! Pani Siwak dokładnie zapoznała się z moimi problemami zdrowotnymi, zaproponowała plan, który wspierał moją dietę w leczeniu choroby autoimmunologicznej. Dzięki wskazówkom poczułam się lepiej, moje ...
Twój komentarz