Ziemniaki obrać, pokroić w łódeczki i wyłożyć na papierze do pieczenia. Skropić łyżeczka oleju, posypać solą, pieprzem i wymieszać. Piec ok. 15-20 min. następnie przyprawić jeszcze ziołami i papryką. Na blachę obok ziemniaków wyłożyć rybę, lekko posolić i przyprawić pieprzem oraz ułożyć plastry cytryny. Piec ziemniaki i rybę ok. 15 min. W międzyczasie poddusić groszek na maśle. U mnie masło z dodatkiem ziół i czosnku.
Kontakt:
- 539 179 756
Chrystyna Siwak
OPINIA PACJENTA: Po wielu latach nieudanych prób odchudzania, w końcu udało mi się osiągnąć cel dzięki wsparciu Pani dietetyk. Indywidualnie dostosowany plan żywieniowy i ciągłe wsparcie motywacyjne sprawiły, że poczułem, iż moje zdrowie jest w dobrych rękach. Dziękuję za cenne wskazówki i pozytywne nastawienie ...
Twój komentarz