Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę. Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem pleśniowym. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 539 179 756
Chrystyna Siwak
OPINIA PACJENTA: Czułam, że doszłam już do ściany, miałam dosyć noszenia na sobie nadmiaru kilogramów. Postanowiłam, udać się po pomoc do Pani Chrystyny. Szczerze, wcześniej korzystałam z pomocy dietetyków, diety były nudne, ciągła powtarzalność i produkty których nie lubiłam, a efekty mizerne. Tutaj było ...
09.12.2023
Twój komentarz