Sposób przygotowania:
Twaróg zblendować z ksylitolem, jogurtem i wiórkami kokosowymi. Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody, dodać do masy. Na dno foremek wyłożyć biszkopty, wlać masę twarogową i udekorować czekoladą.
SMACZNEGO
Składniki:
- ser twarogowy chudy - 250g
- biszkopty - 12 sztuk
- ksylitol - 4 łyżki
- jogurt naturalny - 1 mały kubek
- żelatyna - 2 łyżeczki
- wiórki kokosowe - 3 łyżki
- czekolada gorzka - 12 kostek
Sposób przygotowania:
Twaróg zblendować z ksylitolem, jogurtem i wiórkami kokosowymi. Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody, dodać do masy. Na dno foremek wyłożyć biszkopty, wlać masę twarogową i udekorować czekoladą.
SMACZNEGO
Twój komentarz
2 komentarze
Jak Pani myśli, wyjdzie w opcji wegetariańskiej z agarem? ;)
Oczywiście :)