Chrystyna Siwak
25 Kwie

MUFFINKI KOKOSOWE Z CZEKOLADĄ

Składniki:

- ser twarogowy chudy - 250g

- biszkopty - 12 sztuk

- ksylitol - 4 łyżki

- jogurt naturalny - 1 mały kubek

- żelatyna - 2 łyżeczki

- wiórki kokosowe - 3 łyżki

- czekolada gorzka - 12 kostek

Sposób przygotowania:

Twaróg zblendować z ksylitolem, jogurtem i wiórkami kokosowymi. Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody, dodać do masy. Na dno foremek wyłożyć biszkopty, wlać masę twarogową i udekorować czekoladą.

SMACZNEGO

2 komentarze

Trashy  -  28 kwietnia, 2020 o godz. 07:43 odpowiedz

Jak Pani myśli, wyjdzie w opcji wegetariańskiej z agarem? ;)

Chrystyna Turyk  -  28 kwietnia, 2020 o godz. 08:42 odpowiedz

Oczywiście :)

Twój komentarz




POKAŻ